Om Roar Strand-mosaikken

Roar Strand
Roar Strand-mosaikken er et gigapiksel-bilde som er sammensatt av tusenvis av bilder av supportere og fotballinteresserte. I tillegg vil du finne mange bilder fra Roar Strands lange karriere.

Roar Strand har blitt hyllet på mange vis siden han la opp som fotballspiller, men vi ønsket å gjøre det på denne spesielle måten. Men det er like mye en feiring av de egenskapene vi forbinder med fotballspilleren Strand. Lojalitet, innsats, oppofrelse, lagspill. Og fra supporterne: Lidenskap.
Dette er verdier som kan behøves i enhver fotballklubb, og også i samfunnet generelt...

Innsamlingen

Vi samlet inn bildene ved hjelp av en web-applikasjon laget i Microsoft Silverlight. Her kunne supportere og andre laste opp et bilde eller ta et bilde direkte med sitt eget web-kamera. Deretter kunne de legge inn navn, alder og en hilsen til Roar.Mosaikken

Hele mosaikkbildet er i dimensjonen 86400 x 64800 piksler, eller sagt på en annen måte, på utrolige 5,6 gigapiksler! Den består av tusenvis av små bilder som er 640 x 480 piksler.
Ved hjelp av nyere teknologi fra Microsoft (Silverlight og Deep Zoom), er det mulig å presentere et slikt gigapiksel-bilde på en webside.
Vel bekomme!

Mai 2011, ZoftConsult AS

The mosaic image has been generated using AndreaMosaic.

For English speaking visitors: